Follow | Dashboard


second chance please :'(
Friday, April 27, 2012 | 8:14 AM | 0 comments


Awak tahu tak keadaan saya mcam mne sekarangg? saya DOWN awak saya jatuh sedalam dalamnyaa kerana saya kehilangan org yang saya paling sayangg, dyy awak rase tak kehilangan saya macam saya rase sygg? :'( Ya Allah kenape susah sangat aku nak lupakan dea, nak jauh dari diri dea, terlalu sukar aku nak lalui rintangan yg kau berikan ini. Awak kalau ade peluang kedua diberi, saya nak awak tahu saya takan pernah tinggalkan awak dan saya tetap menunggu diri awak, Kehadiran awak dalam hidup saya terlalu-lalu sempurna syg, awak yg ade disaat jatuh bangun saya. suka duka saya, susah senang sya, awak manusia yang palingg saya sayang dn cinta, terlalu berat saya nak menerima kenyataan yang awak bukan milik saya lagi :'( kenape awak pergi semase saya memerlukan awk disisi sye . Tolong awak, tolong faham kehendak hati saya , hati saya terlalu mengingkin kasih sayang yg awak berikan. Hati saya masih tak boleh terbuka untuk org lain selain awk dyy :'( setiap malam saya berdoa awak kembali kepada saya. hmm Ya Allah kuadkn hambamu ini :'( . Saya rendukan senyuman awak, ketawe awak, menagis awak dan LESUNG PIPIT awak , awak peluk dn cium dahi saya sambil awak kate awak sayang saya selamanyaa. hmm dyy saya sayangg awak selamaya walaupon awak dah berpunya sekarangg </3
memoryy :'(
Saturday, March 31, 2012 | 5:33 AM | 0 comments

Assalamualaikum :')

Sayangg awak ingat lagi video ni? video ni saya buat mase kita first couple kann?
bila saya bace balik semua yg saya post pasal awak, saya rase sayang saya kat awak makin kuat.
boleh awak jadi ebiey saya balik? saya rendu awak sayang.
saya takan bia orang lain amik awak dari saya dan YOU IS MINE foebe get it sayang? :'(
sayangg bagi saya peluang keduaa untuk jadi HAK awak :'( .
iloveyou, ineedyou so much ketot♥ 




p/s : rase terganggu dengan lagu tu? kat bawah ade scm music just tekan stop and continue wacth video yg saya bagi kat sayang saya :') thanks ^^V


Older Post