Follow | Dashboard


tommorow :)
Friday, July 15, 2011 | 6:33 AM | 0 comments
hello guys !~
ta saba nak wait esok sebab?
sebab nak pegi kawinnn . HAHA :D tak lah nak pegi tengok orang kawinn .
nak kawin ta cukup umo -..-' . okay saba fara saba fara .
mase kau akan sampai jugak nnti kalau panjang umo lah kan . HEE :D 
and kite nak meet katek kite sekali. hoorayyy(!)
awak ade? tade kan kan? HAHA .
hari nh bosann sangat tatao nak buat ape .
dan fara menemani sahabat fara iaitu yok a.k.a yana . HAHA 
sebab dea baru dapat keje . eleh suke ah to dapat keje baru kalau tak membebel jea 
pasal bapak dea to ta bagi keje jauh-jauh . HAHA.
nh pon keje satu tempat dengan fara just fara nh partime jea sebab masih sekolahan lagi.
(berape banyak SEBAB daa) hehe :D
okay lah sampai sini jea .
hope esok hari yang sangat bermakna dari hari nh :)

to my pendek : awak tunggu saya tau ;') dah rendo tahap gaban dah nh 
iloveyou mucux .

Older Post | Newer Post