Follow | Dashboard


Beauty Sunday ~,~
Sunday, March 25, 2012 | 7:49 AM | 0 comments
Assalamualaikum :') hai Stalker amacam rendu kitaa tak? hihi , sorryyyyyy sebab lame tak update busy lah dengan keje *kay alasan tak kukuh -.-' sihat tak semua sayang fara ni? sihat? hamboi Alhamdulilahh , eahh jap ! sayang sebagai kawan tau jangan fikir lain , hahaha.

Today is cuti , cuti is SUNDAY kay BI fail muehahahaha :D tapi cuti tak rehat kayy --' maklum lah nenek kite dengan atok kita nak pegi umrahhh kena lah buat kenduri. Dan kita adalah salah seorang WAJIB kena tolongg iaitu basuh ayam sebanyak 30ekorr , wuuu ~,~ sejuk-sejukk , mampus ayam tuh dikejekann HAHA habis semuaa lomak dia wa cincanggg muehahahaha , kay kejam -oo- dan lepas basuh ayam wa terus bla dan tidur sbb penat . HAHAHA *maklom aa bab-bab basuh ayam memangg spoil sikit 30 ekor derr potong sup lak tuh bayangkan laaa . haih --'

lepastuu bangun tidur teros layan OMBAK RINDU wuu~ sadis bole? sedihhh  >< dalah si IZA tuh macam nasib diriku homagodd :'( dan kita rasaaaa Eah kita macam rendu kan Boiprenn kita yang lupe diri tulahh acano ni? Alala rendu rendu ni sayangg nak HUG moley? (^^)v hihi kay diam kay fara diam. Boiprenn tak rendu kau laa mangkok :'( dalah touching kbyebye :'>

Older Post | Newer Post