Follow | Dashboard


JOHOR FC VS T-TEAM
Sunday, March 18, 2012 | 8:40 AM | 0 comments
Assalamualaikum,
aipp mybaby blog, imeshyuu :'> wuuu~ tengok title macam gempak bukann? hihi tadelaa act ahad haritu hari gembiraa gilaa fara kayy sebab? nak tahu? checki dott :

hey sexy baby where you from, LALALA *bunyi mesej*

AJIN : Fara jadi tak tengok bola ?
AKU : Haa? bape orang? ade gegurl tak?
AJIN : 4orang, semua lelaki :D
AKU : takan aku sorang? segan aa -oo-
AJIN : Aku kan ade,Sity ade laa
*kayy nyampah tahu laa rendu aku :P*
AKU : aku sen tak banyak auww.
AJIN : aku payong laa.
AKU : okaylaa, amek aku kat a.tawa kayy?
AJIN : Alaa jauh aku amek kau kat pasak kay?
AKU : Err, taya aa aku suro makcik aku hanta kat ruma kau
AJIN : okayy .

semalam fara tengok bolaa kayy ! what fara tengok bola? booo ~ -..- firstime kay tengok bolaa ni pon mybaby bestie yg ajak , orang nak belanje takan nak tolak kan? lagipon dah lame tak lepak dengan deaorangg after SPM tuh , kayy renduu kayy :') Sebenarnye semalam jugak tarikh perkahwinan makcik aku harhar tapi disebabkan KAWAN aku sanggop lari lari kayy dai majlis tuhh, "anak buah tak guna" haha andd mula-mula tak plan pon nak pegy memang tade dlam senarai PLAN ponn, sbb tak minat sgt lepastu ajak last minute kan , haha macam haremm >< tapi COOL doe kelua dengan korangg. okayy jom tengok gmbaa :D


                      wuu ~,~ tiket murahh jeaa kayy murahh :D lagi murah ajin belanje xD
                                             Yeahh ! Joho Fc derr ;D
                                            Joho Fc VS T-Team

   
  Time ni tenga nyanyi lagu negaraku , kat sane orang memang sikit tapi line wa ramai derr
                                           Booo~  muke excited tengok bolaa :3
                                          dahh nak start perang ni wuu~


                            Yeahhh ! kami penyokong Joho Fc derr , aummm <3
                                  Ni lahh bestiee kitaa yang belanje tuhh Ajinn lahh :D

                                           Kay balik Joho Fc kalah -,-
                       Disebabkan kalah ajin belanje wa makan tutti frutti, nganjing lu der

Dah kalahh balik laaa, apelagi bungkus laa kan? tapi tak tak kite orang pegi makan kat stulangg wuuu ~         Yeahh dea mylalingg kayy :D sityyy <3
                                Makann malam hidangg baby , kayy jomm makan :D

                                        okayy suka seronok? dah jumm balik .

Ajinn terimakasihh sebab bawak kiteorng pegi jalan semalam walaupon kejapp, thanks ajinn thanks :D kayy sayang kau sesangat HAHA lain kali bawak aku lagi tau ajin sayangg aumm aumm <3 okayy bye-bye :')

Older Post | Newer Post