Follow | Dashboard


Saya rendu deaa ;(
Sunday, March 4, 2012 | 7:19 AM | 0 comments

Assalamualaikum ,
Hyee peeps ! me miss you, me miss blog, miss twitter, miss facebook, miss myfriend >< and i miss her :'( so badly okay . Aku tatau dh nak cakap ape lagi aku rendu kau sangat bie, Aku rendu nak gado dengan kau , aku rendu nk kena mara dengan kau, aku rendu nak pau kau supaya belanje aku makan , aku rendu nak cium kau sane-sini, aku rendu lesung pipit kau, aku rendu nk buat kau nagiss , aku rendu nak kena peluk dengan kau ! Semua pasal kau aku rendu bodo :'( hmm . Since aku kerja lain dan kau pon tak duduk sini macam lain sangat , macam aku kehilangan sesuatu yg berharga doe. Aku rendu kau wehh bila nak jupaa? Bila nak bawak aku date ? Bila nak bawak aku jupa mak ? Bila nak bawak aku kelua beli bear-bear besar-besar?
bila nak bawak aku gy london untuk honeymoon kita? Arghhh ! Semua kat kepala aku ade kau jer doe, tapi sejak akhir ni kau berubah sangat, sangat-sangat ketara :'( kau dah tak sayang aku ea? sebab aku garang macam meow-meow tuh? hmm >< Aku rendu nak jadi macam dulu-dulu alaa macam firstime kita couple, aku rendu nak sweet macam tuh . Hmm tapelaa even oneday aku tahu kita akan berpisah pecayalah bie, Hati sayang untuk bie jer :') anyway 02-03-2012 Happy anniversarry sayang for 1years 6month iloveyou more than word can't i says ebieyy <3 and imissyou :(
kbye.

Older Post | Newer Post